Keytoe en Toscani, gevestigd aan één van de mooiste straten van Maassluis. Daar waar ooit onze geliefde Schakel gedrukt werd. De “Nieuwe Media” heeft plaats genomen in het pand waar sinds 1935 al met veel passie Maassluis van informatie werd voorzien.

Wij zijn trots ons kantoor, onze Maassluise Roots en vooral de projecten die wij met en voor Maassluizers mogen doen. Natuurlijk vertellen we graag over de A-merken waarvoor we wij mogen werken. Het klinkt toch interessant wanneer je verteld dat je voor de KNVB, KPN, D-Reizen en Hypotheekshop mag werken. Maar stiekem vinden wij de ondernemer met een wens om te groeien veel interessanter. Waarom? Omdat je voor hen het verschil écht kunt maken.

Maar als betrokken Maassluizers blijft het daar niet bij. Wij vinden het heel vet dat we de mogelijkheid hebben onze kennis in te zetten voor diverse projecten in onze stad. Zo heeft Toscani een paar mooie projecten op zijn naam staan waarbij ze dmv (gedeeltelijke) sponsoring bijdragen aan mooie projecten voor onze inwoners.

Zo zijn wij één van de partijen die betrokken zijn bij Ervaar Maassluis Naast de website die we gemaakt hebben mogen wij de social media kanalen van Ervaar Maassluis beheren en op die manier bijdragen aan de promotie van onze stad. Natuurlijk pakken we dan ook zaken mee als de site van Waterwegpop en de Furieade. We houden zelf ook wel van een feestje en zijn blij als het door een goede promotie nóg gezelliger wordt.

Ook vinden we het leuk dat we de website hebben mogen maken voor De Furie. De trots van Maassluis welke door vele vrijwilligers in stand gehouden wordt. Natuurlijk dragen wij daar graag ons steentje aan bij. En als je dochter dan naar een Basisschool gaat waarvan de website niet voldoet. Dan los je dat natuurlijk op.

En dan zijn er nog de sites van de BCM en (onder constructie) de MOVE. Als Maassluise ondernemer denken wij te weten waar een website voor de Maassluise ondernemers aan moet voldoen. Het resultaat is de website waar je nu op zit. Op deze manier hebben we de Maassluise bedrijven kunnen helpen aan een platform waarop ze hun bedrijf kunnen presenteren. Met natuurlijk als doelstelling, “Samen sterk in Maassluis”.
Bij deze dagen wij de leden van de Businessclub Maassluis uit ook een nieuwsbericht te plaatsen over jezelf, je bedrijf of je interesses.