“Hotel Maassluis, een boutique hotel gelegen aan de monding van de pittoreske haven van Maassluis.De combinatie van een adembenemend uitzicht over Het Scheur en de kalmte van de passerende scheepvaart maken van dit Boutique hotel de ideale plek om te werken, genieten en tot rust te komen.

 

De ligging is perfect, precies tussen het Westland met haar prachtige natuur en de internationale havens van Rotterdam. Hotel Maassluis beschikt over 39 kamers, elk uniek in stijl, ruimte, uitzicht en faciliteiten en variërend van comfortabele standaard kamers tot de meest luxe en ruime (bruids)suites.

 

Restaurant Hven is het restaurant van Hotel Maassluis en is dagelijks geopend. Terwijl u vanuit onze serre uitkijkt over de Nieuwe Waterweg geniet u van heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale producten. Na het diner verwelkomen wij u graag in onze sfeervolle hotelbar. Hier kunt u onder het genot van een drankje ontspannen genieten van uw verblijf.

 

Ons mooie pand aan de Govert van Wijnkade ademt de nautische en maritieme historie. Dat maakt Hotel Maassluis tot de plek waar u zich thuis voelt. Als een kapitein die terug is gekeerd na een lange reis op zee…”

Hotel Maassluis gaan we bezoeken, terug naar het begin met Floris van Vliet, de jongste hotelier van Nederland. We gaan tevens genieten van het restaurant deze avond, en uiteraard is er ook ruimte voor netwerken.

Als U hier bij wilt zijn dan geeft U zich op via onze Socie app. We gaan op Donderdag 28 maart langs, het programma is bekend.

18.00 uur : Ontvangst met aperitief en luxe zoute koekjes- en notenmelange

18.30 uur : Rondleiding door het hotel door Floris van Vliet.

19.00 uur : Diner.

Voorgerecht Kleine carpaccio met tonijnmayonaise, pijnboompitjes en rucola

Hoofdgerecht Biologische hoender met knolraap, King Boleet en een jus van dragon

Dessert Koffie of thee met een huisgemaakt koekje

Indien U speciale eetwensen heeft graag even contact opnemen met de secretaris.

Samenvatting: Donderdag 28 maart, van 18.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Adres : Govert van Wijnkade 48, 3144 EG in Maassluis. Opgave via de Socie app.