Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gezelligheid kent geen tijd

29 augustus 2019 @ 6:00 pm - 10:00 pm

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 29 augustus. Nog net wel/net niet vakantietijd. Jorden vond het leuk om ons uit te nodigen in zijn ‘nieuwe’ pand aan de Keucheniusstraat 21 in Maassluis.

Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Wij verzorgen complete elektrische installaties bijvoorbeeld bij een nieuwbouw, verbouw of renovatie.Dit wil niet zeggen dat u niet voor andere zaken bij ons terecht kunt.Wij verhelpen ook storingen aan uw elektrische installatie, installeren inbraakbeveiliging, data-netwerkinstallaties in woningen en bedrijfspanden en monteren complete zonnepaneel installaties.

Bij van Klinken Elektrotechniek gaan het leveren van goede service, professionaliteit en kwaliteit hand in hand. Dit gaan we graag ervaren met een klein kijkje in de keuken.

Dit betekent dat Jorden dan dus niet op vakantie is, we hebben gevraagd of dit voor hem een probleem zou zijn, het commentaar was dat het dan maar extra gezellig moest zijn. Jaap verzorgt een heerlijke BBQ en Kevin zorgt voor het drinken, dus de verwachtig is dat dat wel goed gaat komen.

Gegevens

Datum:
29 augustus 2019
Tijd:
6:00 pm - 10:00 pm
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
http://www.vanklinkenelektrotechniek.nl/

Locatie

van Klinken Elektrotechniek
Keucheniusstraat 21
Maassluis, Zuid-Holland 3144 EM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
010-7855901
Site:
www.vanklinkenelektrotechniek.nl

Organisator

Kevin Zonneveld