Samen sterk in Maassluis

van Klinken Elektrotechniek

van Klinken Elektrotechniek

Van Klinken Elektrotechniek is uw partner in Elektrotechniek – Zonnepanelen – Installatie – Onderhoud en Inspectie.

 

Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. Wij verzorgen complete elektrische installaties bijvoorbeeld bij een nieuwbouw, verbouw of renovatie.Dit wil niet zeggen dat u niet voor andere zaken bij ons terecht kunt. Wij verhelpen ook storingen aan uw elektrische installatie, leggen data-netwerkinstallaties aan in woningen en bedrijfspanden en monteren complete PV installaties.

Voor het vervangen / veranderen van verlichting kunt u ons ook inschakelen evenals voor: reparaties, extra groepen in de meterkast, het compleet vervangen van uw groepenkast, extra lichtschakelaars / wandcontactdozen (binnen en buiten) en dergelijke.
Zoals u kunt lezen doen wij veel uiteenlopende werkzaamheden in vaktaal zeggen we ook wel eens dat we werkzaamheden uitvoeren in utiliteit, nieuwbouw en renovatie.
Ook voor het plaatsen, installeren en leveren van EV boxen & auto-laadpalen  bent u bij ons aan het juiste adres!

 


Nieuwsberichten geplaatst door van Klinken Elektrotechniek

Succesvolle samenwerking tussen twee BcM leden.

Afgelopen maandag is Timmer-en Onderhoudsbedrijf P van der Tang een nieuw renovatie project in De Lier begonnen. Met van Klinken Elektrotechniek als onderaannemer voor de complete E installatie kunnen ... Lees meer