Samen sterk in Maassluis

EDW Autolease Rijnmond

EDW Autolease Rijnmond

EDW Autolease Rijnmond is een bedrijf voor wagenparkadvies-Financial-Lease en Operational Lease. Bel voor een afspraak!!

 

Cor in ’t Veld

“Ik ben 32 jaar autoverkoper geweest. Met steeds minder mensen deden we hetzelfde werk. En toen ik merkte dat de klant ook meer en meer op de achtergrond raakte, koos ik eieren voor mijn geld. Op een dag in januari 2012 kwam ik thuis en zei tegen mijn vrouw: ik ga wat anders doen. Het moest in mijn werk weer om de klant gaan. En weet je wat zo bijzonder is? Pas nadat ik de deur bij mijn baas dichtgetrokken had, merkte ik hoeveel loyale klanten ik werkelijk had. En hoeveel mensen inderdaad behoefte hebben aan persoonlijk contact met een betrouwbare partner. Dat contact heb ik mensen al die jaren kunnen geven. Ik vind dat verschrikkelijk belangrijk: je mag van mij verwachten dat ik correct en integer ben.

De ondernemer is iemand die trots is op zijn bedrijf en daar graag over vertelt. Ik luister er graag naar, want zo kan ik een goede oplossing vinden in samenspel met de bank en de autoleverancier. Heerlijk als ik de menselijke schakel ben in de totstandkoming van een goede deal. Dat ik daarbij binnen EDW kan bouwen op collega’s, is heel prettig. We steunen elkaar door dik en dun. Ik heb 32 jaar auto’s verkocht en de financiering liet ik over aan Emiel. Nu regel ik de financiën. Ik heb de afgelopen jaren heel veel geleerd van mijn collega’s bij EDW.”