Samen sterk in Maassluis

CONSUMTECH International B.V.

CONSUMTECH International B.V.

DE GROOThandel voor Bouw en Bouwcoaching

“CONSUMTECH bekijkt alles anders. Daardoor zijn onze Bouw en Bouwcoaching ideeën vernieuwend.”

Schone energie, Zonnepanelen, (LED)verlichting, Verwarming & Klimaat, Elektrotechniek (domotica), Keuken(apparatuur), Sanitair, Gereedschappen, Bevestiging- & Hulpmaterialen, Persoonlijke beschermingsmiddelen, Consumenten producten…..

CONSUMTECH International B.V. is dé bezorgende groothandel voor Nederland en buitenland. Wij stellen alles in het werk om het klanten naar de zin te maken. Dat doen we inmiddels al meer dan 20 jaar. Voor bedrijven, instellingen, expats en particulieren zijn wij niet alleen leverancier, maar ook een partner in bouwbegeleiding waar zij op kunnen vertrouwen. Een partner die de gemaakte afspraken nakomt, op tijd levert en vooral meedenkt. De klant is bij ons nog echt koning. Daarmee onderscheiden wij ons van andere aanbieders.
Al vanaf onze oprichting staan we bekend als betrouwbare partner als het gaat om bouwmaterialen voor bedrijven, instellingen en particulieren. De afgelopen tijd wist CONSUMTECH International B.V. zich ook steeds meer te profileren als totaalaanbieder voor bedrijven. Of het nu gaat om verbruiksproducten of om apparatuur, bij CONSUMTECH International B.V. kunnen klanten altijd terecht. Met name de hoge servicegraad wordt zeer gewaardeerd. Niet alleen houden wij ons aan afspraken, we zijn ook zeer flexibel en passen ons aan de behoeften van onze klanten aan. Naast de levering van producten heeft CONSUMTECH International B.V. ook duidelijk een adviserende rol.