Samen sterk in Maassluis

Autorijschool Ik Slaag

Autorijschool Ik Slaag

Aangenaam, ik ben Peter!

Instructeur bij Rijschool Ik Slaag in Maassluis

Rijschool Ik Slaag garandeert een hoge rijles standaard en eerlijke prijzen. Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat jij goed op de toekomst wordt voorbereid. De les methoden die ik gebruik zorgen voor goede resultaten.

Ben je 16 jaar? Dan kan je beginnen met theorielessen en kan het theorie examen gehaald worden voordat je begint met de praktijklessen. bij 16,5 jaar kan er begonnen worden met autorijlessen, zowel handgeschakeld als automaat.

Lessen kunnen al genomen worden vanaf 44,00 euro per uur, de pakketten zijn bij meer lessen voordeliger.

Ik zie ernaar uit met je samen te werken; je kunt vertrouwen op mijn competentie en betrokkenheid. Neem contact op voor het inplannen van een rijles of als je eerst meer informatie wilt.


Nieuwsberichten geplaatst door Autorijschool Ik Slaag

Beste van Nederland

Hoi Allemaal, ik ben sinds gisteren verkozen als beste autorijschool van Zuid-Holland en ga nu meedoen met de Beste van Nederland. Als iemand suggesties heeft altijd welkom. Maassluis Rules! ... Lees meer

Voordeel voor leden

Goedemiddag, voor alle leden van de BCM maar ook vrienden en kennissen geldt dat het CBR praktijkexamen gratis is. Dit is een waarde van € 200. Best lekker zou ik zeggen. ... Lees meer